Fórum

Ez itt a Rajzfilmövezet fóruma, ahol kedvetekre beszélgethettek rajzfilmes témákról. Kérjük, hogy beszélgetések átláthatósága érdekében, használjátok a válasz gombot, ha az adott hozzászólásra szeretnétek reagálni! A kérdésekre mi is igyekszünk válaszolni. Jó fórumozást!


A beszélgetés folytatódik a Facebookon is! Csatlakozz csoportunkhoz, a Rajzfilm-fanhoz! Cikkek:
Rajzfilm-fan, a Rajzfilmövezet Facebook-csoportjaFacebook-csoporttal erősít a Rajzfilmövezet

A legfrissebb kommentekért irány a lap alja! Hozzászólást megjegyzésküldéssel lehet írni, akár névtelenül is.

43 megjegyzés:

 1. első hozzászóló vagyok! :3 valaki mondjon valami témát pls

  VálaszTörlés
 2. Minimax melyik médiahatóságra tartozik?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha jól emlékszem, cseh médiahatóság alatt van a csatorna, ennek ellenére használja a magyar 6-os korhatárjelzést.

   Törlés
 3. Nem tudtok valamit arról, hogy miért szünt meg idén a cartoon network magazin, arról hogy tervezi-e valamelyik kiadó folytatni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gondolom az alacsony olvasottság miatt szűnt meg. Itt ír róla egy sajtóközlemény, hogy ismét lesz Európában: http://regularcapital.com/2015/10/cartoon-network-magazine-to-be-relaunched-in-the-uk-and-across-europe
   Reméljük, hozzánk is eljut.

   Törlés
 4. Lehet nézni valahol Cartoon Networköt magyar nyelven interneten?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos legálisan nem, illegális módokról pedig nem tudok. Viszont néhány teljes epizód elérhető a CN hivatalos YouTube-csatornáján.

   Törlés
  2. TVGO-val és megfelelő előfizetéssel lehet

   Törlés
 5. Mikor lesz MLP: Equestria Girls - Friendship games magyarul?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Erről egyelőre semmi hír, de a Minimax talán bemutatja a jövőben.

   Törlés
 6. Ki szeretné látni a naruto shipudent a TV-ben?? aki igen az írja ide(igen)én biztosan:igen!!

  VálaszTörlés
 7. Kedves Ákos, te tudsz valamit arról, hogy ez az szöveg mit jelent, és miért/milyen célból szerepel bizonyos műsorok előtt? http://kepfeltoltes.hu/151107/Russian_text_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt jelenti a Google Fordító szerint: „A Boomerang gyerekcsatorna bejegyzett szövetségi szolgáltatás a felügyelet a kommunikációs és információs technológiák és tömegkommunikáció (Roszkomnadroz) bejegyzési igazolás tömegtájékoztatás e szám FSz77-48202
   2012. január 12.”

   Ez nekem annyira magas, hogy nem tudtam érthetőre átfogalmazni, de valami jogi blabla lesz.

   Törlés
 8. Miért nincsen a Boomerangon egyáltalán reklám?
  Én sem rajongok a reklámokért, bár azért egyet-kettőt szívesen megnézek, viszont így hogy van bevétele a csatornának? Azokat a fura OddBoddokat nyomatják, aztán lemegy a Mr. Bean-féle "szerkezet", majd egy-két ajánló, semmi más...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért, mert még nem értékesítik a magyar reklámidőt. Közös Boomerangot látunk Oroszországgal, Romániával, Lengyelországgal és még sok másik állammal. Ennek a csatornának csak a lengyel és román reklámidejét értékesítik, innen van tehát bevétel, emellett pedig a terjesztési díjból folyik be pénz, erről bővebben itt írtunk korábban: http://rajzfilmovezet.blogspot.com/2013/04/mennyit-fizetunk-hazai-gyerekteveknek.html

   Törlés
  2. Jaj, tényleg, elfelejtettem a terjesztési díjat.
   Azt tudtam, hogy megosztott, ahogy a Cartoon Network is, de kap a magyar része a román, orosz, lengyel bevételéből? Egyébként miért nem értékesítik a magyar reklámidőt?

   Törlés
  3. Ez egy nemzetközi vállalat, a Turner része, nem hinném, hogy külön ügyelnének erre, hogy a Boomerang bevételeiből kapjon a magyar Turner. A reklámidőt valószínűleg az alacsony lefedettség és nézettség miatt nem értékesítik. Plusz amíg nem mérik a nézettséget, ne is nagyon számítsunk erre.

   Törlés
 9. December 25-én az RTL Klub leadott egy filmet, Frédi és Béni: A karácsony vagy hasonló magyar címmel, A Flintstone Christmas az eredeti címe. A Port.hu és egyéb oldalak a Karácsonyi harácsolóként tüntették fel, de nem az volt, az új szinkronnál újabb volt a szinkronja, Papp János és Für Anikó maradt, de Béninek Kerekes József volt a hangja, Irmára nem emlékszem. Láttam, hogy te frissítetted a Wikipédia-oldalát, nem tudod, leadják idén is?

  VálaszTörlés
 10. A c8 csatornának csak csak magyar verziója van vagy a cseheknek és a románoknak is? Azért kérdezem mert hogy a románoknál 0-24 órás lesz a minimax és lehet hogy nálunk a c8 miatt nem lesz éjjel-nappalos.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A románoknak biztosan van, de meg fog szűnni december 31-én.

   Törlés
 11. Az 1990-es évek elején a ZOOM Kft. rengeteg klasszikus vagy akkor újnak számító Hanna-Barbera rajzfilmet kiadott VHS-kazettán. Ez a cég ma még él valamilyen más névvel, vagy teljesen megszűnt? A ZOOM-féle szinkronokat vajon még tárolják valahol, vagy kidobhatták, és így csak a lelkes kazettavásárlók pincéjében porosodhatnak a fennmaradt másolatok?

  VálaszTörlés
 12. Miért késlekedik ennyire a Turner műsorbeosztása? :/

  VálaszTörlés
 13. Johnny Bravo befigyel:D

  VálaszTörlés
 14. Nem írsz egy cikket a Censored 11-ről?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most rengeteg más téma van, de jó ötlet. Addig is, ha beírod a blog saját keresőjébe, hogy „betiltott”, találsz pár korábbi cikket a témában.

   Törlés
  2. Igen, azok nagyon jól sikerültek, ezért gondoltam, hogy lehetne ez is :)

   Törlés
 15. Kedves rajzfilmövezet szerkesztője most egy különös teóriát fogok megosztani.
  Parkműsor: vajon befejezetlen lesz a rajzfilm?

  Először is a parkműsor (...) szól.megélt 264 epizódot 8 évadot és egy mozifilmet+ néhány rövideket. Ami csuda jó a baj csak az hogy lehet hogy nem lesz olyan jó vége amire a rajongó tábora köztük én is várunk. Hiszen most hogy a 7 évad végén kilőtték a parkot az űrbe valószínűleg ott fog játszódni a 8 évad de ezt már mindenki tudja de!!!�� Mivel biztosan vissza kerül a park a földre elképzeléseim és reménykedéseim szerint így is maradnak problémák.p l: A news local legends című epizód végén láthatjuk hogy Margaret elpusztította a munka társát ami egy robot és abból megmarad egy szürke nyálka ami elsurran a földön.format wars 2 ben pedig szintén az epizód végén megjelenik az internet akit elpusztították abban az epizódban és lesi mordecayékat a házuk előtt az ablakból.arra utalnak ezek az epizódok hogy lesz még bosszú.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jogos gondolat, ugyanis tényleg nehéz lesz minden apró elemet lezárni a történetben egy évad alatt. De majd meglátjuk.

   Törlés
 16. kedves szerkesztő lehetne a ben 10 röl és a generátor rexböl teória?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Kevin! Létezik erről teória? Ha igen, akkor linkeld, kérlek! Mi nem szoktunk kitalálni teóriákat, inkább megírjuk a már létezőket. Abból is annyi van, mint a nyű.

   Törlés
 17. akkor inkább más kérdéseket teszek fel
  1.milyen lenne ha lenne egy ed edd eddy és parkműsor crossover
  2.eddig melyik ben 10 sorozat volt a legjobb

  VálaszTörlés
 18. Üdvözletem!

  Érdeklődnék, hogy a Yu-Gi-Oh! magyarországi történetéről lesz-e cikk itt a blogon? :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Egyelőre nincs tervben, de egyszer talán azt is megírjuk.

   Törlés
  2. Köszönöm előre is! :-)

   Törlés
  3. Az animék magyarországi történetéről szóló cikkek rendkívül érdekesek. Az imént ismét elolvastam a Pokémon magyarországi történetéről szóló cikketeket, ami egész jól megírtatok. Egy, a Yu-Gi-Oh! magyarországi történetéről szóló cikk is érdekes lenne, amit szívesen elolvasnék.

   Törlés
 19. Mikor fog kijönni a MLP the movie előzetese ?

  VálaszTörlés
 20. A Görcs ikreken hogyhogy dolgozott ennyi magyar? A stáblistában a következők figyelhetők meg: Sárenczky Ákos, György Lea, Temple Réka, Fábián Zsolt, Bányász Bea, Fillenz István, Páhi Piró, Vörös György, Szalay Gábor, Randjelovics Hajnalka, Rácz Viktor, Pethő Balázs, Miklay Gábor, Hallassy Krisztina, Hallassy László és még elég sokan...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt én is észrevettem, jó lenne tudni. Valószínűleg a sorozatot készítő stúdióban sok magyar dolgozott. Ha megnézed a Ned varázsgőtéje stáblistáját, ott is jó sok magyar névvel találkozhatsz.
   http://indavideo.hu/video/Ned_varazsgoteje_magyar_focim_es_stablista

   Törlés
 21. A cartoon network már dolgozik a 16:9 képarányon. Tegnap a robotboy úgy volt.
  Valamit akar csinálni a CN.

  VálaszTörlés