2017. július 4., kedd

A Disney Csatorna 2017. augusztusi újdonságai

A Disney Csatorna három animációs újdonságot tartogat augusztusra.


Miles a jövőből: ÚJ RÉSZEK (2. évad)
7-étől hétköznap 15:30-kor

A Callisto család immár második éve él, dolgozik és jár suliba a világűrben. Miles és a többiek élvezik a kalandokat, ugyanakkor nagyon komolyan veszik az univerzummal kapcsolatos küldetéseiket.


Az Oroszlán őrség: ÚJ RÉSZEK
14-étől hétköznap 7:00-kor


Zhu Zhu: ÚJ RÉSZEK
28-ától hétköznap 12:30-kor

A Zhu Zhu című animációs sorozat főszereplője a 8 éves Frankie Pamplemousse, aki az anyukáján és az apukáján kívül négy beszélő hörcsöggel él együtt Akármelyik városban: ők Pipsqueak, Squiggles úr, Num Nums és Chunk. A barátok rengeteg kalandot élnek át együtt, ám gyakran bajba kerülnek. A négy hörcsög egymástól teljesen eltérő személyiséggel rendelkezik: Pipsqueak a csapat vezéregyénisége, mivel ő volt Frankie első hörcsöge. Szép és kecses, ugyanakkor vagány és elég robbanékony természete van. A legjobb barátja nem más, mint a csupa szív NumNums. A vidám kis társaság tagja Chunk is, aki izmos, de nem izomagyú. Keveset beszél, de mindig ütős a mondanivalója. Végül, de nem utolsó sorban Squiggles úr egy igazi ezermester, csak sajnos nagyon szétszórt és szórakozott.

4 megjegyzés:

 1. Az élőszereplős ujdonságokról tudsz valamit?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A havi műsorajánlóban csak animációs újdonságok szerepelnek, plusz a 11 folytatása. A műsorfájlt megnézheted itt, hátha van benne valami olyan újdonság, ami nem szerepelt az ajánlóban:
   https://drive.google.com/open?id=0B535KTS_PGtmX2J5RktQS3lJbVE

   Törlés
 2. Nem hiszem el nincs semmmi premier miért jó az hogy nyáron semmi premier ősszel meg egy csomó. És akkor legalább lehetnének olyn sorozatok mint tavaly nyáron.pl Öribarik
  Szünidei napló
  Nem én voltam
  Riley a nagyvilágban
  Mákói hableányok
  Indul a risza
  Penn Zero a félállású hős
  Szerintem ezektől a sorozatoktól volt tavaly nyáron a Disneynek akkora nézettsége nem A Zhu Zhu-Tól az Elena Avalor hercegnőjétől a Csillag Kontra Gonosz Erőktől vagy a Bizaardvarktól.

  VálaszTörlés
 3. Ki felejtettem az eb és a webet és a harcra felt

  VálaszTörlés