2017. június 1., csütörtök

Nils Holgersson teljesen megújult külsővel tér vissza

A nyolcvanas évek egyik legismertebb rajzfilmhőse vadonatúj megjelenéssel néz a legújabb kalandok elébe. A friss, 2017-es CGI-szériát, a Nils Holgersson csodálatos utazását június 1-től vetíti a Minimax.


Az új történet a korábbihoz hasonlóan kezdődik: Egy Nils nevű vakmerő és önfejű kisfiút egy napon huncut kis manóvá varázsolnak, aki ezután hűséges társával, Mártonnal, a gúnárral és a vadlibákkal elképesztő kalandokba csöppen utazásai során. Nils beilleszkedik a vadludak közösségébe, megtanul az állatok nyelvén, sőt egy nagyon fontos feladatot is kap. Egy biztos: Nils már sosem fogja úgy látni a világot, mint azelőtt.A harmincéves rajzfilmsorozat modern CGI-változata is nagy izgalmakat ígér. A főszereplő ikonikus piros sapkája megmaradt, de Nils régi nadrágját divatos rövid farmerre, barna, klumpa-szerű lábbelijét pedig vagány tornacipőre cserélték. A kicsik és a nosztalgiára vágyók június 1-től minden nap 19:30-tól követhetik Nils Holgersson csodálatos utazását.(AMC)

3 megjegyzés:

 1. Az a klumpa-szerű lábbeli történetesen egy holland fapapucs!! >.<
  Minek új belőle, amikor a régi is tökéletes volt!?
  A Kis Vuk "újítási kényszere" megint belevágott valakibe?

  VálaszTörlés
 2. Hag nem tudom... fél részt megnéztem belőle, de meg sem ugatja az eredetit. XP

  VálaszTörlés
 3. Hát ez borzalmasnak néz ki..... a szemet pántja a CGI, másrészt a történet is elkeserítő, az eredetihez képest :/ teljesen felesleges egy reboot-ot csinálni belőle, inkább a régit kéne újra vetíteni :/

  VálaszTörlés