2017. június 10., szombat

A Minimax 2017. júliusi újdonságai

Jó sok újdonsággal jelentkezik júliusban a Minimax, köztük két, a Megamaxon futó sorozatot is  bemutat.


Ranger Rob: ÚJ SOROZAT
20-ától mindennap 18:30-kor / ismétlés 27-étől mindennap 14:30-kor

Állandóan sürög-forog, kíváncsi és akkora, mint egy hüvelyk. Ő nem más, mint Ranger Rob, aki hűséges társával Chipperrel, a terepjáróval fedezi fel a Big Sky Parkban található 100 méter magas óriás krátert. Kihagyhatatlan szabadtéri foglalkozás, tarts vele te is!Mia és én: ÚJ RÉSZEK (3. évad)
27-étől mindennap 17:45-kor / ismétlés 13:00-kor

Mia rettenetesen meg van szeppenve: nagypapájától igazán különleges ajándékot kapott közelgő születésnapjára! Nyári vakációját egy lovas farmon tölti, fent a Tiroli hegyekben. Micsoda izgalmak! A lovak gondozásához és a lovagláshoz egy kis csapat segít neki! Szóval, Mia nagypapája elviszi unokáját az állomásra, amely egyenesen a hegyekbe repíti majd őt, s téged is vele együtt!


Lego ElvesÚJ SOROZAT
22-étől hétvégén 11:00-kor

Emily Jones nagymamájától egy amulettet örököl, ami egy párhuzamos világba röpíti. Itt különös manókkal sikerül barátságot kötnie, akik fondorlatos kalandokon keresztül segítik Emily hazajutását. Barátságuk azonban ezzel nem ér véget.Angry Birds Toons, Angry Birds Stella, Piggy Tales, Pigs at WorkÚJ SOROZATOK
19-étől mindennap 11:00-kor és 19:45-kor

Találd ki, miért is olyan dühösek ezek a madarak! S vajon mi történik, ha egy csapat vidám, repülni nem tudó madár közé különleges, zöld színű malacok csapódnak? Három izgága figura: Red, Chuck és Bomb indul felderítő útra.


Chima legendáiÚJ SOROZAT
1-jétől mindennap 19:00-kor / ismétlés 10:30-kor

Chima, az egykor paradicsomi királyság a nyolc állattörzs csataterévé változott. A legjobb barátok, Laval és Cruger egymás ellenségévé váltak egy félreértett baleset során. A birodalom egyensúlyát fenntartó Chi-t az oroszlánok őrzik. Az egyensúly azonban felborul, amikor a krokodilok fiatal királya, Cruger és alattomos nővére, Crewler szövetségeseik segítségével magukhoz kaparintják a természetes erőforrás nagyobb részét. Laval, a fiatal oroszlán mindent megtesz, hogy kibéküljön Crugerrel, és visszaállítsa Chima egyensúlyát.

Forrás: AMC