2017. június 7., szerda

A Cartoon Network 2017. júliusi újdonságai

A Cartoon Network júliusban mutatja be a Parkműsor utolsó részeit, a Kalandra fel! újabb minisorozatát, valamint további új epizódokat.


Parkműsor: ÚJ RÉSZEK (125–132, 8. évad)
17-étől hétköznap 20:30-kor / ismétlés augusztus 4-től hétköznap 20:30-kor

Közeledik a végső harc, amelyen az univerzum sorsa függ. De előtte még lesz új Rémtörténetek a parkból-epizód és karácsonyi különkiadás is. Mindezt az űrben és idegen bolygókon! Közben Anti-Pops egyre erősödik, Popsnak pedig fel kell készülnie a mindent eldöntő összecsapásra, amelyben barátai nagy segítségére lesznek. A Parkműsor fináléja augusztus 3-án, 20:30-kor lesz látható.


Kalandra fel!: Elemi erő: ÚJ MINISOROZAT
magyar cím hamarosan, 24-én 7:20-kor, 12:20-kor, 18:45-kor

Mi történt Ooo földjén, amíg Finn, Jake és Zizgő távol voltak, hogy felkutassák az emberiséget? Ebben a minisorozatban kiderül! Ooo földje teljesen megváltozott ez alatt a néhány nap alatt. Nyílegyenes határvonalakkal osztották négy részre a földrészt: az édesség, a nyálka, a jég és a tűz birodalmára. De vajon ki állhat e mögött? Finn, Jake, Jégkirály (Simon) és Betty utánajárnak.


Bűvös varázskardokÚJ RÉSZEK (11, 13–15, 1. évad)
3-ától hétköznap 16:35-kor / ismétlés hétköznap 6:00-kor

A Bűvös varázskardok egy testvérpáros, Prohyas és Vambre utazásait mutatja be. A két főszereplő – kalandozásaik során – különöző képességekkel rendelkező varázskardokra bukkan, amelyekkel olykor meghökkentő, máskor emberfeletti dolgokat visz véghez. Legyen az az ínycsiklandó Excaliburger, az imádnivaló Delfinkard vagy a szúrós Kaktuszkard – a testvérpár számtalan humoros, kalanddal teli fordulatot él át, a sorozat egészét erősen jellemzi az abszurd képi humor, amely által a főmotívum, a ’kard’ egészen új jelentést kap.


Szavazz és tévézz!: ÖSSZEÁLLÍTÁS
2-ától vasárnaponként 9:00-kor

A Cartoon Network számít a közönsége véleményére. Az ifjú nézők minden héten szavazhatnak a vasárnap délelőtti műsorfolyamról, amikor az az animációs sorozat kerül adásba, amelyik a legtöbb voksot kapta. Minden alkalommal más a téma: lesz, amikor két szuperhősös sorozat (a Tini titánok, harcra fel! és a LEGO Ninjago) versenyez egymással és olyan is, amikor a barátságról szóló szériák mérkőznek meg.


Medvetesók: ÚJ RÉSZEK (27–28a, 29a, 30, 31b, 33–34a, 35b, 38a, 3. évad)
31-étől hétköznap 15:45-kor / ismétlés hétvégén 11:45-kor

Kezdődik a Medvetesók 3. évada. Az egyik új részben Grizz szerepet kap egy grizzlykről szóló filmben, de a forgatás közben rájön, hogy a film nem úgy ábrázolja a fajtáját, ahogy hitte. Egy másik epizódban Nom Nomot felkérik, hogy egy gyerekműsorban szerepeljen, de ehhez dühkezelési órákra kell járnia, amit Grizz tart neki.

(Turner)