2017. június 7., szerda

A Boomerang 2017. júliusi újdonságai

A Boomerang júliusban új részeket és egy új filmet mutat be, maratonok kíséretében.


Csak lazán, Scooby-Doo!: ÚJ RÉSZEK (27–32, 2. évad)
17-étől hétköznap 17:15-kor / ismétlés hétvégén 10:05-kor

A Csak lazán, Scooby-Doo! visszatér a Rejtély Rt. gyökereihez és bemutatja a srácok megismerkedését. Utolsó középiskolás évüket befejezve Fred, Diána, Vilma, Bozont és Scooby-Doo vakációra indulnak, hogy eltöltsék utolsó, közös nyári szünetüket. Néhány pusztítást végző szörny azonban nem hagyja, hogy nyugodtan ki tudják pihenni magukat…Boomerang Mozi Alfával és Omegával: FILMMARATON & ÚJ FILM
1-jétől hétvégén 14:30-kor

Júliusban minden szombaton és vasárnap a kanadai nemzeti parkban élő kis farkasoké a főszerep. A Boomerang Moziban minden hétvégén két Alfa és Omega-film kerül leadásra egymás után. A filmmaraton keretein belül kerül sor az Alfa és Omega 8: Medvekirályság premierére, 15-én, 15:25-kor.

Egy nap karácsony nyáron: ÖSSZEÁLLÍTÁS
24-én 6:00-tól 20:00-ig

A nyári forróságban nincs is jobb, mint lehűteni magunkat. A Boomerang ennek jegyében egy egész napon át téli, karácsonyi filmeket és sorozatepizódokat vetít. A nézők Scooby-Doo, Tom és Jerry, A Garfield-show és más sorozatok karácsonyi különkiadásaival hűsölhetnek a kánikulában. Emellett premierként lesz látható a Saving Christmas című animációs különkiadás 9:50-kor.

(Turner)